Ridesenteret i Rauland as

 
 
 
 
 
 
 
   

Ridesenteret i Rauland er at av Norges fremste ridesenter, og vi har gode tilbud til barn og voksne, familier og grupper. Vi har ca. 30 hester, derav ca 25 av disse går i rideskolen og nyttes i kurssammenheng. Stallen er sammenbygget med en stor ridehall på 20x60 m med tribune, hyggelig rytterstue med god innsikt til ridehallen og eget undervisningsrom til teorileksjoner med multimedia funksjoner.

Utendørs har vi tilgang til 20x40 m utebane, feltrittbane og fantastisk fjellnatur. Innkvartering kan ordnes på stedet. Senteret har badstue og utendørs vedfyrt badestamp og gamme, og innendørs klatrevegg.

Rauland ligger øverst i Telemark med utsikt over sjøen Totak, ca. 800 m.o.h, og de vakre Raulandsfjella. Her finner du urørt fjellnatur og gammel norsk tradisjon i byggeskikk, språk og kultur. Videre finnes matsteder, hoteller og pub.

Foruten ridning, er her tilgang til ulike turområder med preparerte lysløyper og alpinanlegg om vinteren, merkede stier og utmerkede forhold for soppsanking og bærplukking om høsten.


Besøk oss på Facebook


Rauland Turist AS

 


Ridesenteret i Rauland
tilbyr undervisning for alle nivåer og aldersgrupper fra 6 år og oppover.
Undervisningsfilosofien bygger på klassiske prinsipper, der ønsket er å skape inspirasjon og fasinasjon over kompleksiteten i samarbeidet mellom hest og rytter.
Ridning er en teknisk idrett der god undervisning bygger grunnmur for den nødvendige kunnskap og erfaring alle ryttere uansett nivå behøver.

Ridesenteret i Rauland har som mål å skape kurs og leksjoner som er mest mulig tilpasset hver elev og der sikkerhet av ryttere og hester står i tråd med god undervisning og horsemanship. Vi er spesielt populære blant rideklubber, bedriftsidrettslag, skoler, vennegjenger og enkeltstående personer. Vår absolutte bestselger er weekendkursene der det er plass til mye ridning, sosialt samvær, hyggelig overnatting på stedet, og ikke minst personlig utvikling!


     Ridesenteret i Rauland - 3864 Rauland - Kontaktskjema
     Mail rauland@ridesenter.net - Tlf 35 07 35 44 - Mobil 90 645 699

 Til toppen


     Sidene er laget av Johan Åkerstedt - Copyright © 2009 - All rights reserved - Admin